top of page

lør. 19. sep.

|

Tangkrogen på pladsen med de gule bænke

Affaldsindsamling 2020

Kom med og gi' naturen en hånd. Naturen giver os så meget - så lad os hjælpes ad med at befri den fra en masse affald, så vi også i fremtiden har noget lækker natur i Aarhus.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Affaldsindsamling 2020
Affaldsindsamling 2020

Tid & sted

19. sep. 2020, 10.00 – 12.00

Tangkrogen på pladsen med de gule bænke, Chr. Filtenborgs Pl., 8000 Aarhus, Danmark

Om turen

I Natur Retur har vi igennem de sidste 5 år haft enormt stor glæde af den aarhusianske natur. Mere end 200 ture har vi gennemført med flere tusind deltagere. Derfor synes vi at tiden nu er kommet til, at vi giver noget tilbage og gør vores til, at vi også i fremtiden har noget lækker natur i Aarhus. Så vi har meldt os til Danmarks Naturfredningsforenings store affandsindsamling der i år ligger på Word Cleanup Day, hvor flere millioner mennesker verden over fjerne affald fra naturen.

Vi sørger for affaldssække til alle, så alt du skal gøre er at gribe et par handsker, din familie og alle dine venner, så vi kan få en hyggelig formiddag sammen.

Vi håber at rigtig mange af Jer - vores turkammerater, har lyst til at hjælpe med oprydningen og give tilbage til den natur vi alle holder så meget af.

Hvornår: 19/9 kl. 10.00-12.00  

Hvor: Vi mødes ved Tangkrogen på pladsen med de solskinsgule bænke (chr. Flintenborgs Plads) 

Pris: gratis  

Medbring: Handsker og evt. gribe-tænger, te/kaffe/solbærsaft og snacks Værter: Nikolaj og Kristina   

Deltagelse er på eget ansvar

*** OBS: Vi tager selvfølgelig hensyn til regeringens anbefalinger i forhold til Coronavirus/COVID 19. Derfor bliver der ikke serveret solbærsaft og snacks, men fyld endelig selv en termokande og grib en lommesnack. Man kan gå og samle affald alene eller i små grupper alt efter, hvad man har det bedst med. Tilmelding via linket er vigtigt så vi har styr på deltagerantal.***

Billetter

  • Billet

    0,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page