top of page

fre. 24. maj

|

Risskov

Bad, bål, bajer og b'ølser

Kom med når vi fejrer weekenden med en tur i bugten og et bål at varme os på, mens vi laver en god gammeldaws bålhotdog og nyder hinandens selskab og naturen der for alvor springer ud.

Bad, bål, bajer og b'ølser
Bad, bål, bajer og b'ølser

Tid & sted

24. maj 2024, 17.00

Risskov, Den Permanente, 8240 Risskov, Danmark

Om turen

Kender du det når fredag er der og man er lidt groggy efter en lang uge? Da er få ting bedre end forårsstemning og friskheden efter en tur i det kolde hav. 

Kom med når vi fejrer weekenden med en tur i bugten og et bål at varme os på, mens vi laver en god gammeldaws bålhotdog og nyder hinandens selskab og naturen der for alvor springer ud. Måske vi er heldige at solen skinner til os. Får vi det for varmt er der heldigvis en kold at køle sig på og skåle weekenden ind med. Lyder det ikke skønt?

Vi sørger for en øl og to pølser m. brød til hver, samt diverse dressinger. Er du vegetar/veganer/glutenallergiker eller foretrækker sodavand, så skriv det på mail til naturretur@gmail.com med “Bad, bål, bajer” i emnefeltet efter du har købt din billet.

Vi glæder os til at se jer!

Kh Katharina, Kirstine og Thomas

- Hvornår: D. 24/4 Kl. 17.00 - 18.30

- Hvor: Den Permanente (Stranden ind mod Aarhus)

- Pris: 35,-

- Medbring: Et håndklæde og badetøj, hvis det er noget du bruger - og gerne en varm sweater til efter, som gerne må lugte lidt af tur! Hvis du har en kniv til at snitte et grillspyd, så tag gerne den med

- Værter: Katharina, Kristine og Thomas

- Deltagelse sker på eget ansvar

- Maks 30 deltagere

- Foto: Laura Bisgaard Krogh / Natur Retur

Billetter

  • Bad, bål, bajer og b'ølser

    35,00 kr.
    Moms: Moms Inkluderet

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page