top of page

man. 21. sep.

|

Ørneredevej 23

Badetur med tøj på

Vi bestræber os i alle situationer på at holde os tørre og varme. Vi skal afprøve hvordan vi reagerer, når vi bliver våde og kolde helt ind til benet og i fællesskab arbejde os imod det tørre og varme.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Badetur med tøj på
Badetur med tøj på

Tid & sted

21. sep. 2020, 16.30 – 19.00

Ørneredevej 23, Ørneredevej 23, 8270 Højbjerg, Danmark

Om turen

Vi bestræber os i alle situationer på at holde os tørre og varme. Når regnen falder, finder vi paraplyen frem og når vinteren rammer kommer de lange underbukser på. Særligt når man er ude i naturen kan det være vigtigt at holde vandet og kulden på afstand, så man har overskud til at nyde naturen og ikke mindst for at begå sig sikkert i den! Men netop det at holde sig tør og varm udfordrer vi på denne tur. Vi skal i vandet med tøj på!

Vi skal afprøve hvordan vi reagerer, når vi bliver våde og kolde helt ind til benet og i fællesskab arbejde os imod det tørre og varme. I samlet flok går vi i vandet med tøj på, og bagefter arbejder vi sammen for at skabe læ, varme og forhåbentligt få tørret vores tøj, med en pakke af nøje udvalgte remedier, .

Når det lykkes at genvinde kontrollen hopper vi i vores medbragt tørre og varme skiftetøj og samler os omkring bålet, til en en hyggelig snak om vores nye mærkværdige fælles oplevelse.

Hvornår: 21/9 kl. 16:30-19:00 

Hvor: P-pladsen ved Peter Sabroes minde, Hørhaven. Vi mødes ved parkeringspladsen inden vi går ned til vandet.

Pris: 35 kr.  

Påklædning: Mød op i tøj der må blive vådt. 

Medbring skiftetøj til hele kroppen (Fodtøj undtaget), som kan holde til at sidde ved et bål. 

MAX 15 pladser

Værter: Emma, Kristoffer, Nikolas og Johan

Deltagelse er på eget ansvar.

OBS: Vi tager selvfølgelig hensyn til regeringens anbefalinger i forhold til Coronavirus / Covid-19. Der vil derfor ikke blive serveret varme drikke eller snacks på turen, så husk endelig selv at medbringe en termokande med lidt varmt at drikke, og evt. snacks. Det er vigtigt, at man tilmelder sig på linket, så vi har styr på deltagerantallet.

Billetter

  • Billet

    35,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page