top of page

tirs. 15. jun.

|

Højbjerg

Barfodstur

Fødderne er et helt fantastisk sanseapparat, som de fleste ikke ligger så meget mærke til fordi, vi er vandt til at gemme dem væk i sko og sokker. Men nu skal de ud af skoene!

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Barfodstur
Barfodstur

Tid & sted

15. jun. 2021, 17.00

Højbjerg, Ørneredevej 55, 8270 Højbjerg, Danmark

Om turen

Sommeren er over os. Det er sæson for bare arme og baretæer i det skønne solskin. Det med de bare arme er almindeligt for de fleste, men for rigtig mange hører bare tæer til på stranden eller hjemme i haven, og det er virkelig en skam! På denne tur i skoven slipper vi fødderne løs, og går på opdagelse i skovens grønne rum. Fødderne er et helt fantastisk sanseapparat, som de fleste ikke ligger så meget mærke til fordi, vi er vandt til at gemme dem væk i sko og sokker. Det er en helt ny sanselig dimension af en skovtur, vi skal forkæle os selv med. Til slut tager vi os rigtig godt af vores kære fødder, som har fået en ordentlig en på opleveren,med fodbad på stranden, med udsigt over Aarhus bugt.

Hvornår: 15/6, kl. 17.00 Hvor: Naturcenteret Ørnereden Pris: 35 kr. Værter: Mathias, Kristina og Nikolas

Deltagelse er på eget ansvar.

OBS! Vi tager selvfølgelig hensyn til regeringens anbefalinger i forhold til COVID-19. Det er derfor meget vigtigt, at man tilmelder sig på linket, så vi har styr på deltagerantallet.

Vi glæder os meget til at se jer!

Foto af [Laura Bisgaard Krogh // Natur Retur]

Billetter

  • Barfodstur Billet

    35,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page