top of page

fre. 30. okt.

|

Den Uendelige Bro

Beach Dawgs: Veggiehotdogs på stranden

Vi samles og går ned på stranden hvor vi får gang i et bål, som vi skal bruge til at bage og riste. Efter lidt tid ender vi med de lækreste brød og veggiepølser nord for Odder. Når vi så har fået pyntet dem med lidt forskellige toppings, nyder vi dem sammen rundt om bålet.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Beach Dawgs: Veggiehotdogs på stranden
Beach Dawgs: Veggiehotdogs på stranden

Tid & sted

30. okt. 2020, 17.30 – 20.00

Den Uendelige Bro, Ørneredevej 3, 8000 Aarhus C, Danmark

Om turen

En hotdog, den originale storbys hapser, forfaderen af mad ‘on-the-go’.

Hotdoggen og storbyen går sammen som fod i hose. Det er næsten svært at skulle forestille sig en storby uden hotdogs, eller hotdogs uden en storby. Men nu har vi besluttet os for at udfordre denne ældgamle relation. Vi tager hotdoggen ned på stranden for at skabe en Beach Dawg, og i skal med!

Vi samles og går ned på stranden hvor vi får gang i et bål, som vi skal bruge til at bage og riste. Efter lidt tid ender vi med de lækreste brød og veggiepølser nord for Odder. Når vi så har fået pyntet dem med lidt forskellige toppings, nyder vi dem sammen rundt om bålet!

Vi medbringer dej, vegetariske pølser, lidt sylt og lidt sovs.

I opfordres til selv at medbringe ingredienser som i tænker kunne bruges til at få selv Gordon Ramsays hår på armene til at rejse sig i begejstring, hvis han fik smagt jeres værk.

Vi har desværre ikke mulighed for at medbringe drikkevarer. Derfor skal i selv medbringe drikkevarer. Anbefaling fra os ville være kakaodrik, da den danske tradition for at drikke kakao med hotdogs er en opdagelse af så stor betydning, af den kan sammenlignes med opdagelsen af hjulet.

Vi glæder os til at se jer!

Hvornår: 30/10 kl. 17.30

Hvor: Vi mødes ved den Uendelige Bro.

Pris: 35 kr.

Deltagere: Maks. 10

Medbring: Varmt tøj, siddeunderlag, noget at drikke, lækre toppings til.

Værter: Emma, Laura og Nikolas.

Deltagelse er på eget ansvar

*** OBS: Vi tager selvfølgelig hensyn til regeringens anbefalinger i forhold til Coronavirus/COVID 19. Tilmelding via linket er vigtigt så vi har styr på deltagerantal.*** Se mindre

Foto: Laura Bisgaard Krogh / Natur Retur

Billetter

  • Billet til 'Beach Dawgs'

    35,00 kr.
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del dette event

bottom of page