top of page

fre. 08. jul.

|

Højbjerg

Besøg hos sagnfolket

Lige så længe der har været mennesker, har der været sagn og myter om mystiske væsner i skoven, mosen og åerne. Under granerne i sagnfolkets rige skal vi høre de eventyrlige historier om de mystiske væsner, som vi måske deler skoven med.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Besøg hos sagnfolket
Besøg hos sagnfolket

Tid & sted

08. jul. 2022, 19.00 – 21.30

Højbjerg, Ørneredevej 55, 8270 Højbjerg, Danmark

Om turen

Bor der overnaturlige væsener i den danske natur? Det troede man engang - og nogle tror det stadig. Lige så længe der har været mennesker, har der været sagn og myter om mystiske væsner i skoven, mosen og åerne. Historier som mange i dag har glemt, eller måske slet ikke kender...?

Historier om det smukke forførende elverfolk, der danser i tågedisen ved skoven og gravhøjene. Om lygtemændene i de mørke moser. Historier om nøkken og De underjordiske i de store dybe skove.

Sagnvæsnerne lever i lyngen, i højene og i trækronerne. Historierne om dem er måske nok eventyrlige, men de er bestemt ikke eventyr... nærmere lidt uhyggelige.

Vi skal på besøg i sagnfolkets rige. Vi skal ud under de mørke graner, ligge mellem mos og bregner, og mens solen langsomt kravler ned fra himlen, skal vi høre DRs fantastiske stemningsfulde podcast om nogle af de nordiske naturvæsner.

Praktisk:

Hvornår: 27/06 kl. 19.00-21.30

Hvor: Ørnereden (Ørneredevej 55, 8270 Højbjerg)

Pris: 35 kr.

Påklædning: Tøj du kan holde varmen i, selvom du ligger stille

Medbring: Kop til varmt at drikke og liggerunderlag

MAX 20 deltagere

Værter: Johan og Kristina

Deltagelse er på eget ansvar.

Foto: Line Beck/Natur Retur

Billetter

  • Besøg hos sagnfolket

    35,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page