top of page

man. 22. jun.

|

Vi mødes foran Sjette Frederiks Kro

Kom helt tæt på træerne

Træer er fantastiske organismer og der sker de forunderligste ting i skoven. På denne tur dykker vi ned under løvet og bliver klogere på træernes forunderlige processer og detaljer – og du vil aldrig mere være i tvivl om, om du står overfor en elm eller en hassel.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Kom helt tæt på træerne
Kom helt tæt på træerne

Tid & sted

22. jun. 2020, 19.00 – 21.00

Vi mødes foran Sjette Frederiks Kro, Salonvejen 1, 8240 Risskov, Danmark

Om turen

Træer er fantastiske organismer og der sker de forunderligste ting i skoven. Træer kan blive flere tusinde år gamle, mere end 100 meter høje, og de har en enorm betydning for planetens økosystemer. Derudover har de en ekstremt kompleks og fascinerende fysiologi, der gør dem i stand til at kommunikere med hinanden, drage omsorg for deres afkom og advare deres naboer mod fare.

Træer er til stede overalt omkring os i form af byggematerialer, fødevarer, medicin og som levende organismer vi passerer hver dag. På trods af alt dette er der mange, som i dag ikke kan kende forskel på selv de mest almindelige træer. Skoven bliver for det utrænede øje let bare en grøn overflade, men på denne tur dykker vi ned under løvet og bliver klogere på de forunderlige processer og detaljer, der skjuler sig i alt det grønne – og du vil aldrig mere være i tvivl om, om du står overfor en elm eller en hassel.

Hvornår: 22/6 kl 19.00-21.00

Hvor: Vi mødes foran Sjette Frederiks Kro

Pris: 35 kr.

Medbring: Siddeunderlag og evt. en kop kaffe/te

MAX 20 deltagere

Værter: Nikolaj og Kristina

Deltagelse er på eget ansvar

Billetter

  • Billet

    35,00 kr.
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del dette event

bottom of page