top of page

søn. 28. nov.

|

Aarhus

Lang og mørk vandretur

Lige for tiden bliver det hurtigt en hæmsko for os der kan lide at vandre, at mørket falder så tidligt. Vi skal derfor ud at opleve skiftet fra det flotte klare eftermiddagslys til det tidlige kolde vintermørke.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Lang og mørk vandretur
Lang og mørk vandretur

Tid & sted

28. nov. 2021 13.00 – 18.00

Aarhus, Ørneredevej 3, 8000 Aarhus, Danmark

Om turen

Lidt uhyggeligt, men også hyggeligt. Lige for tiden bliver det hurtigt en hæmsko for os der kan lide at vandre, at mørket falder så tidligt. Vi skal derfor ud at opleve skiftet fra det flotte klare eftermiddagslys til det tidlige kolde vintermørke. Vi skal ud at mærke skoven, stilheden, vandet, lysene fra havnen, havets brusen og forhåbentligt en stjerneklar himmel.

Og du skal med! Bevæbnet med god energi og flinke turkammerater tager vi en tur i skoven og på stranden ved Moesgaard og oplever den ellers velkendte natur i et andet lys. Konceptet er simpelt. Vi mødes ved den Uendelige bro og tager på en lang, mørk og hyggelig gåtur sammen.

Medbring gerne sko der er gode at vandre i, masser af varmt tøj, en lille madpakke og evt. noget varmt at drikke, en kop og noget at sidde på - så medbringer vi nogle snacks! Er man frisk på en dukkert, kan man tage et håndklæde med.

Praktisk:

  • Hvor: Vi mødes ved den Uendelige bro.
  • Hvornår: 28/11 kl. 13.00
  • Pris: 35 kr.
  • Medbring: sko der er gode at vandre i, varmt tøj, madpakke, noget at drikke, kop, (håndklæde) og underlag til rumpen.
  • Værter: Anne og Søren

Deltagelse er på eget ansvar.

Vi glæder os til at se dig!

Billetter

  • Billet

    35,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page