top of page

ons. 28. dec.

|

Natur Retur, Skovgaardsgade 5g, 8000 Aarhus

Medlemskab 2022

Her kan du blive medlem af vores forening, og på den måde støtte op om vores arbejde for at få mere natur ind i hverdagen.

Tickets Unavailable
See other events
Medlemskab 2022
Medlemskab 2022

Tid & sted

28. dec. 2022, 22.33 – 22.38 CET

Natur Retur, Skovgaardsgade 5g, 8000 Aarhus

Om turen

Kære naturentusiast

Her kan du blive medlem af foreningen Natur Retur. Medlemsskabet er en måde, hvorpå du kan være med til at støtte vores forenings arbejde med at få mere natur og fællesskab ind i vores allesammens hverdag. Dels giver du os en økonomiske støtte, som vil gå ubeskåret til at fremme foreningens vedtægtbestemte formål, men endnu vigtigere giver dit medlemsskab os en stærkere stemme, som vi vil bruge til at fremme dine muligheder for at få dybe, fællesskabende og meningsfyldte naturoplevelser i den lokale natur.

Derudover vil du som medlem kunne deltage på vores årlige generalforsamling/årsmøde, hvor du vil få medbestemmelse på, hvor vi som forening er på vej hen, og hvad vi skal bruge vores ressourcer på. Vi vil stærkt opfordre dig til at benytte dig af den mulighed, fordi et stærkt demokrati og en stærk medlemsbase er hele grundlaget for en stærk og levedygtig forening. Vi bestræber os altid på at gøre det til Aarhus' hyggeligste årsmøde.

Aarhus' hyggeligste årsmøde ligger i november, og du vil modtage en invitation til mødet når vi nærmer os.

Med medlemskabet følger der ikke nogen særlige fordele, fordi vi ønsker, at Natur Retur skal forblive et åbent naturfællesskab for alle, og ikke bare for vores medlemmer. Det er et såkaldt støttemedlemskab. Derfor har vi sat et lavt kontingentet på kun 50 kr. for året 2022.   

Medlemskabet ophøre automatisk 31. december 2022. 

Grønne hilsener

Natur Returs bestyrelse og værter

P.S. Vi ses derude!

Del dette event

bottom of page