top of page

tors. 04. jun.

|

Sted er endnu ikke afgjort

Medlemsskab 2020

Her kan du blive medlem af vores forening, og på den måde støtte op om vores arbejde for at få mere natur ind i hverdagen.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Medlemsskab 2020
Medlemsskab 2020

Tid & sted

04. jun. 2020, 00.00 – 31. dec. 2020, 14.42

Sted er endnu ikke afgjort

Om turen

Kære naturentusiast

Her kan du blive medlem af foreningen Natur Retur. Medlemsskabet er en måde, hvorpå du kan være med til at støtte vores foreningens arbejde med at få mere natur og fællesskab ind i vores allesammens hverdag. Dels giver du os en økonomiske støtte, som vil gå ubeskåret til at fremme foreningens vedtægtbestemte formål, men endnu vigtigere giver dit medlemsskab os en stærkere stemme, som vi vil bruge til at fremme dine muligheder for at få dybe, fællesskabende og meningsfyldte naturoplevelser i den lokale natur.

Derudover vil du som medlem kunne deltage på vores årlige generalforsamling, hvor du vil få medbestemmelse på, hvor vi som forening er på vej hen, og hvad vi skal bruge vores ressourcer på. Vi vil stærkt opfordre dig til at benytte dig af den mulighed, fordi et stærkt demokrati og en stærk medlemsbase er hele grundlaget for en stærk og levedygtig forening. 

Med medlemsskabet følger der ikke nogen særlige fordele, fordi vi ønsker at Natur Retur skal forblive et åbent naturfællesskab for alle, og ikke bare for vores medlemmer. Det er et såkaldt støttemedlemsskab. Derfor har vi sat et lavt kontingentet på kun 50 kr. for resten af året 2020. Det er ikke meget mere end en kop kaffe på en café.      

Ved slutningen af 2020 vil du modtage en mail, hvor vi vil minde dig om medlemsbetalingen for det kommende år 2021. Du vil yderligere modtage en mail, når vi nærmer os den årlige generalforsamling i slutningen af 2020, og blive tilmeldt vores nyhedsbrev som udkommer flere gange årligt.  

Kærlig Hilsen

Natur Returs bestyrelse og værter

P.S. Vi ses derude!

Billetter

  • Medlemskab

    50,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page