top of page

ons. 26. maj

|

Natur Retur, Skovgaardsgade 5g, 8000 Aarhus

Medlemsskab 2021

Her kan du blive medlem af vores forening, og på den måde støtte op om vores arbejde for at få mere natur ind i hverdagen.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Medlemsskab 2021
Medlemsskab 2021

Tid & sted

26. maj 2021, 15.57 CEST – 31. dec. 2021, 23.30 CET

Natur Retur, Skovgaardsgade 5g, 8000 Aarhus

Om turen

Kære naturentusiast

Her kan du blive medlem af foreningen Natur Retur. Medlemsskabet er en måde, hvorpå du kan være med til at støtte vores forenings arbejde med at få mere natur og fællesskab ind i vores allesammens hverdag. Dels giver du os en økonomiske støtte, som vil gå ubeskåret til at fremme foreningens vedtægtbestemte formål, men endnu vigtigere giver dit medlemsskab os en stærkere stemme, som vi vil bruge til at fremme dine muligheder for at få dybe, fællesskabende og meningsfyldte naturoplevelser i den lokale natur.

Derudover vil du som medlem kunne deltage på vores årlige generalforsamling, hvor du vil få medbestemmelse på, hvor vi som forening er på vej hen, og hvad vi skal bruge vores ressourcer på. Vi vil stærkt opfordre dig til at benytte dig af den mulighed, fordi et stærkt demokrati og en stærk medlemsbase er hele grundlaget for en stærk og levedygtig forening. 

Med medlemsskabet følger der ikke nogen særlige fordele, fordi vi ønsker, at Natur Retur skal forblive et åbent naturfællesskab for alle, og ikke bare for vores medlemmer. Det er et såkaldt støttemedlemsskab. Derfor har vi sat et lavt kontingentet på kun 50 kr. for resten af året 2021.   

Ved slutningen af 2021 vil du modtage en mail, hvor vi vil minde dig om medlemsbetalingen for det kommende år 2022. Du vil yderligere modtage en mail, når vi nærmer os den årlige generalforsamling i slutningen af 2021.

Hvis du løbende vil følge med i, hvad der sker i foreningen samt hvilke ture du kan komme med på, kan du tilmelde dig vores månedslige nyhedsbrev.

Grønne hilsener

Natur Returs bestyrelse og værter

P.S. Vi ses derude!

Billetter

  • Medlemskab

    50,00 kr.
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del dette event

bottom of page