top of page

man. 18. okt.

|

Ørnereden

Musikalsk løvfaldstur

Kom med på en sanselig aftengåtur i det løvfaldsklædte Højbjerg, hvor vi sammen lytter til stemningsfyldt musik, der passer til efteråret.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Musikalsk løvfaldstur
Musikalsk løvfaldstur

Tid & sted

18. okt. 2021 17.00 – 19.00

Ørnereden, Ørneredevej 55, 8270 Højbjerg, Denmark

Om turen

Årstiden skifter. Hvor sommeren har været her med sin varme og energi, går vi nu efteråret i møde med dens regn, vind og mørke. Dette skift og farvel til den varme sommer kan du måske mærke på dit humør og energiniveau, og i stedet for at kæmpe imod det, vil vi med denne gåtur i skoven sammen give os hen til efterårets farver, duft og mørke. 

Det bliver nemlig også en tid, hvor vi kan sætte tempoet ned og lade batterierne op. Mens vi går i den løvfaldsklædte skov, lytter vi til velvalgt melankolsk/stemningsskabende efterårsmusik, og vi slutter på stranden med bål, varm solbærsaft og en hyggelig snak. Tag din aftensmad med, og nyd den rundt om bålet med os andre.

Vi mødes ved Ørnereden kl. 17:00. Du skal medbringe en telefon med Spotify Premium, et headset og et musiknummer, som du synes, sætter en dejlig melankolsk efterårsstemning. Vi sætter alle vores musiknumre sammen til en playliste, som vi lytter til, imens vi går i skoven. 

Vi glæder os meget til at se jer til en aften i efterårsmelankoliens tegn!

Hvornår: 18/10 kl. 17:00 – 19:00 

Hvor: Ørnereden. Ørneredevej 55, 8270 Højbjerg

Pris: 35 kr. 

Maks. 20 gæster

Påklædning: Gode sko og overtøj til vind og vejr.

Medbring: telefon med Spotify Premium (lån evt. af en ven), et headset og et musiknummer samt din aftensmad, en kop og evt. håndklæde hvis du vil bade.

Værter: Stine, Kristoffer og Kristina

OBS! Vi tager selvfølgelig hensyn til regeringens anbefalinger i forhold til COVID-19 situationen. Hvis du ikke er vaccineret, er det god stil at være nytestet.

Deltagelse er på eget ansvar.

Billetter

  • Musikalsk løvfaldstur

    35,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page