top of page

tors. 22. nov.

|

Natur Retur Højskole

Natur Retur Højskole (1)

Man kan ikke længere tilmelde sig
Kom med på en tur istedet!
Natur Retur Højskole (1)
Natur Retur Højskole (1)

Tid & sted

22. nov. 2018, 15.00 – 19.00

Natur Retur Højskole, Fløjstrup Skov, Aarhus, Danmark

Om turen

Vil du være en del af Natur Retur Højskole?

For anden gang holder vi Natur Retur Højskole - denne gang i en sensommer version. Højskolen er et fælles eksperiment, der undersøger, hvad der sker, når man placerer 45 naturglade bymennesker sammen i skoven, og udsætter dem for fællesskab, natur, fordybelse og begejstring. Håbet er, at vi med Natur Retur Højskole kan være med til at danne grobund for dannelsen af flere fællesskaber med natur som omdrejningspunkt og i det hele taget kan bidrage til, at naturen bliver en større del af vores alles hverdag.

Det sker

Som altid med Natur Retur er der masser af natur og fællesskab i vente. Vi skal morgenbade til solopgangen, lære om sankning for årstiden, have højtlæsning om varmende bål og vandre gennem den mørke skov med lanterner. Vi skal synge og spise sammen ved langborde fyldt med levende lys og lyskæder over os. Vi skal have masser af bål og sove i telte. Vi skal holde workshops, og vi skal snakke om naturen. Vi skal hjælpe hinanden med at danne rammerne for en fantastisk højskole weekend.

Oplev hvordan forårshøjskolen forløb her

Det praktiske

Natur Retur Højskole finder sted den 21.-23. september i Fløjstrup Skov syd for Aarhus. Programmet løber fra kl. 16.00 fredag til kl. 15.00 søndag. Det koster 600 kr. at være med, inklusiv mad og forplejning, og alle penge går direkte til højskoleprojektet. Der er plads til 45 deltagere, og vi kører efter først til mølle princippet.

Sådan tilmelder du dig

Du bliver en del af Natur Retur øjskole gennem 2 steps.

1) Tilmeld dig her på siden med dine informationer (følg linket herunder)

2) Overfør 600 kr. til os via MobilePay på 51891589 (Nikolaj Voldum Ahlburg)

Refundering af billetprisen kan ske indtil 7. september i tilfælde af afmelding.

Har du nogen spørgsmål, så skriv til os på naturretur@gmail.com

Del dette event

bottom of page