top of page

fre. 10. maj

|

Natur Retur Højskole

Natur Retur Højskole maj 2019

Kom med på Natur Returs forårshøjskole! ⛺️🌳🌿🎶

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Natur Retur Højskole maj 2019
Natur Retur Højskole maj 2019

Tid & sted

10. maj 2019, 16.00 – 12. maj 2019, 15.00

Natur Retur Højskole, Bispelundvej 115, 8330 Beder, Danmark

Om turen

KOM MED PÅ FORÅRSHØJSKOLEN 10.-12. MAJ 2019! 🌿🌳

På forårshøjskolen skal vi sammen skabe en weekend fyldt med højskolesang, morgenbadning til solopgang, lanterner og bålhygge, skovvandringer, stilhed, fordybelse, refleksioner, fest, bålmad, overraskelser, sanketure, workshops i og om naturen - og masser fællesskab! ⛺️🌅💚

Billetpris: 750 kr.

Billetten er inkl. mad, fuldt program og workshops fredag-søndag.

PRAKTISK INFO:

🌳 I den skønne forårsnatur opholder vi os langt det meste af tiden udenfor i skoven og på stranden, men har også en lade, hvor vi har mulighed for fællesspisninger, højskolesang mm. indendørs.

⛺️ Overnatning sker udendørs i egne medbragte telte.

💪🏼 Natur Retur Højskole skabes af Natur Returs frivillige værtsgruppe i fællesskab med højskoledeltagerne, og sammen laver vi de større måltider på bål og hygger over opvasken.

🌱 Der er vegetarisk mad.

👫 Natur Retur Højskole er for alle. Vi kan dog fortælle, at vi på højskolen, ligesom på mange af vores ture, oplever en stor tilslutning blandt folk i ca. alderen 20-35.

Ved spørgsmål skriv til naturretur@gmail.com

PROGRAM:

Fredag

16-18: Tjek ind og slå dit telt op

18.00: Social og praktisk intro

19.00: Fællesspisning og højskolesang

21.00: Lanternevandring

Lørdag

7.00: Morgenbadning

7.45: Morgenmad

8.30: Morgensamling

10-13: Workshops

13-14: Frokost

14-18: Workshops

19.00 - : Festmiddag og højskolesang

Søndag

8.00: Morgenbadning

8.45: Morgenmad

9.30: Morgensamling

10.30: Fælles workshop

12-13: Frokost

15: Forårsskrig og farvel

WORKSHOPS

Lørdag har vi otte forskellige workshops, der både byder på vandreture, sanketure ved havet, sanseture i skoven, madlavning med naturens ingredienser og meget mere! I har hver især mulighed for at være med på én om formiddagen og én om eftermiddagen 🌲🌾

LØRDAG FORMIDDAG

🌊 HAWTUR

Kom med på vandretur langs stranden og bliv klogere på de kystnære sankemuligheder vi har herhjemme. Vi vil primært fokusere på spiselig tang, men kigger også på, hvad vi ellers kan finde derude.

🍴 SYLT!

Sylt det nye sort! prøv kræfter med teknikken "henkogning" og bliv en mester til at forædle sommerens råvare til brug i vinterens mørke tid. VI skal arbejde med forskellige teknikker og snakke om mulighederne for syltning i en bæredygtig kontekst.

🌿 URTETUR

Det er forår og urterne skyder frem alle vegne, lysegrønne og friske. Vi tager på tur og ser, hvad vi kan finde af spændende urter i skoven, på stranden, i sumpen og på plænerne. Det bliver en sanselig oplevelse, med masse af spændende smagsindtryk fra naturens rige forrådskammer.

🔪 SNIT!

Spånerne og tiden flyver omkamp, mens træet stødt og roligt formes i dine hænder. Undervejs lærer vi om træet som materiale, brug af skærende værktøjer, ske-design og prøver en række alternative håndstillinger.

LØRDAG EFTERMIDDAG

🌳 SANSELIG I NATUREN

Forårsskoven er en overflod og skønhed, indtryk og liv. Vi skal arbejde med at åbne op for sanseapparatet og tage naturen ind med hele kroppen. Åbningen af sanserne bliver vores indgang til at dykke ned i vores relation til naturen og til hinanden. Nærvær og tillid er nøgleord og vi arbejder med elementer med både høj og lav energi

📚 LITTERATUR I NATUR

Vi tager på vandretur gennem forårsskoven og læser og lytter til naturpoesi og vandringslitteratur. Gennem litteraturen kaster vi nye øjne på naturen omkring os, som den er blevet fortolket ikke bare naturvidenskabeligt, men æstetisk og kunstnerisk.

👫 KROPPENS EGET NATURLIGE SLIP

Find ind til din indre ro og oplev kroppens naturlige slip. Vi finder et åndehul, retter blikket indad og finder roen inden i os selv gennem en række øvelser. Vi skal opleve og sanse os selv, vores krop og naturen omkring os og på den måde give slip på de tanker og bekymringer, som kan fylde os i hverdagen.

🔪 SNIT!

Spånerne og tiden flyver omkamp, mens træet stødt og roligt formes i dine hænder. Undervejs lærer vi om træet som materiale, brug af skærende værktøjer, ske-design og prøver en række alternative håndstillinger.

Billetter

  • Natur Retur Højskole maj 2019

    750,00 kr.
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del dette event

bottom of page