top of page

ons. 14. apr.

|

Aarhus

Ramsløg og pandebrød

Vi skal ud og samle ramsløg, som i kan få hjem og bruge i jeres retter. Vi arrangerer et bål, som vi steger nogle fladbrød over og til disse har vi taget lidt forskelligt ‘ramsløgs-mad’ med, så man kan få inspiration til hvad man kan lave med sine ramsløg når man kommer hjem.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Ramsløg og pandebrød
Ramsløg og pandebrød

Tid & sted

14. apr. 2021, 16.00 – 18.00

Aarhus, Dronning Margrethes Vej 107, 8200 Aarhus, Danmark

Om turen

Naturens begyndende spiren, er faldet sammen med at det igen er muligt for os at arrangere ture. Denne gang vil vi gerne inviterer jer til Riis skov hvor forårets indtræden cementeres af ramsløgenes spiren. De pibler op i hele Riis skov og der går ikke lang tid før skovbunden er dækket. 

Ramsløg fungerer helt fortræffeligt i forårets madlavning. Vi skal derfor ud og samle ramsløg, som i kan få hjem og bruge i jeres retter. Vi arrangerer et bål, som vi steger nogle fladbrød over og til disse har vi taget lidt forskelligt ‘ramsløgs-mad’ med, så man kan få inspiration til hvad man kan lave med sine ramsløg når man kommer hjem. 

For bedst muligt at passe på hinanden ift. corona, vil gerne have at i selv tager service med. Medbring derfor en kop, til lidt kaffe eller solbærsaft og en tallerken samt bestik.

 Af hensyn til covid-19 kommer alle deltagere kommer til at få et lille ‘sæt’ med noget, dej og lidt ramsløgssmør og lidt ramsløgspesto, som man kan spise på brødet. Ting som varmt vand og olie til panden får man serveret af værterne, så alting kommer igennem så få hænder som som muligt.

Vi glæder os til at se jer igen!

Vi samles ved bålhytten på tumlepladsen og går fælles ned til stranden hvor vi tænder bålet.

Hvornår: 14/04 kl. 16 - 18 

Hvor: Riis Skov 

Pris: 35 kr 

MAX 25 deltagere. 

Medbring: Tøj til vejret. Beholder/Pose til at samle ramsløg i. Kop. Lille tallerken. Service. 

Værter: Kristoffer og Nikolas

For en oversigt over hvilke tiltage der gælder på vores ture grundet covid-19 se https://www.natur-retur.dk/turkalender

Billetter

  • Ramsløg og pandebrød

    35,00 kr.
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del dette event

bottom of page