man. 10. jun.
|Sjette Frederiks Kro
Sanketur - lav din egen urtesalt
Forårssolen er ved at have gennemvarmet vores knogler, og det samme gør sig gældende for skovens, strandens og havets mange planter. Rundt omkring os pibler ramsløg, skvalderkål, hybenrose, skovmærke, bellis og strandkål frem. Ta med os ud på en tur, hvor vi samler sæsonens bedst urter til urtesalt.
Tid & sted
10. jun. 2024, 17.00 – 19.00
Sjette Frederiks Kro, Salonvejen 1, 8240 Risskov, Danmark
Om turen
Forårssolen er ved at have gennemvarmet vores knogler, og det samme gør sig gældende for skovens, strandens og havets mange planter. Rundt omkring os pibler ramsløg, skvalderkål, hybenrose, skovmærke, bellis og strandkål frem. Netop det, at vores natur lige nu er et stort skattekammer, vil vi gerne invitere dig med til at opleve. Vi tager dig i hånden ud på tur i det grønne, hvor vi sammen skal sanke sæsonens bedste planter til en vaske ægte klassiker: urtesalt. Helt speficik skal vi sanke ind til 3 slags salt, som vi løfter sløret for på vores tur.
Så pak dit høje humør, så sørger vi for plantekendskab og for at du er klar til at lave saltene færdig derhjemme.
Hvornår: 10/06/24 kl 17-19
Hvor: Ishuset ved Den Permanente (56GJ+M5 Risskov)
Pris: 35 kr.
Billet: (indsæt link)
Antal deltagere: max 20
Medbring: 3 rene plastikposer og en saks
Påklædning: tøj efter vejrforholdene samt shorts/bukser, som kan smøges op til over knæ.
Værter: Thomas, Anne Mette og Kirstine
Vi glæder os gevaldigt til at se jer
Deltagelse på eget ansvar
Foto: (indsæt credit)