top of page

fre. 20. sep.

|

Djursborg Hytten

Sensommer Højskolen 2024

Højskolen er tilbage så kom med en hel weekend i det grønne med Natur Retur!

Sensommer Højskolen 2024
Sensommer Højskolen 2024

Tid & sted

20. sep. 2024, 17.00 – 22. sep. 2024, 15.00

Djursborg Hytten, Nymandsvej 18C, 8444 Balle, Danmark

Om turen

I den spæde start på efteråret vil vi sammen med jer skabe en weekend fyldt med fællesskab, højskolesang og oplevelser i det fri! Så kom med til smukke og vilde Djursland, hvor vi kommer helt tæt på naturen med Mols Bjerge i baghaven og Kattegat i forhaven!

OM TUREN

Du kan forvente en masse oplevelser i naturen, hvor du har rig mulighed for at få røde kinder, saltvandshud, jord under neglene og varme fra bålet. Der vil også være tid til ro, refleksion og ny viden omkring den natur, der omgiver os. Her vil vi sammen med jer skabe gode rammer for at lære hinanden hurtigt at kende, og få nogle fantastiske minder sammen! Glæd dig til bl.a. sange fra højskolesangbogen, masser af bålhygge, morgenbadning, spændende og sjove workshops, fællesspisning, og meget mere. Natur Retur Højskole skabes af Natur Returs frivillige værtsgruppe i fællesskab med højskoledeltagerne, og sammen laver vi de større måltider på bål og hygger over opvasken.

HER SKAL DU BO

Vi har lejet hytten Djursborg, som ligger ved Balle på Djursland. Her er stilheden enestående, og vi kommer til at bo tæt på hav og Mols Bjerge. Der vil være mulighed for at sove inde på fælles sovesal eller at medbringe sit eget telt og tilbringe nætterne i den smukke natur.

TRANSPORT

Transport til og fra hytten er på egen hånd og vi opfordrer derfor til at arrangere fælleskørsel under Facebook begivenheden - og så er der også god mulighed for at tage letbanen fra Aarhus til Trustrup og cykle sammen derfra (9 km). Og hvis du farer helt vild skal vi nok forsøge at få dig hentet ;)

MAD

Der vil være vegetarisk mad. Har du nogen allergier, skal disse oplyses hurtigst muligt efter tilmelding ved at sende en mail på: naturretur@gmail.com

Alle der tilmelder sig får desuden en infomail før højskolens start. Mailen vil indeholde program, pakkeliste og andet vigtig information. Vi glæder os til en fantastisk weekend i selskab med jer! Billetsalget lukker 8. September eller når billetterne er udsolgt :)

Billetter

  • Højskole billet

    Salget slutter: 08. sep., 23.59
    1.200,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page