top of page

man. 31. aug.

|

Den Uendelige Bro

Sensommer vandretur på kanten

Sommeren går langsomt på hæld og vi skal ud og suge det sidste til os, så vi snører de gode sko og går sydpå ud af byen.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Sensommer vandretur på kanten
Sensommer vandretur på kanten

Tid & sted

31. aug. 2020, 16.00 – 19.00

Den Uendelige Bro, Ørneredevej 3, 8000 Aarhus C, Danmark

Om turen

Sommeren går langsomt på hæld og vi skal ud og suge det sidste til os, så vi snører de gode sko og går sydpå ud af byen. Her skal vi sammen opleve den unikke natur syd for Aarhus, hvor skoven går helt ned til stranden. Vi går på kanten mellem havet og træerne med Moesgaard strand som mål. Når vi er nået frem hopper vi i bølgen og nyder sensommeren sammen! Vi mødes ved den uendelige bro kl 16:00. Medbring dig selv, en drikkedunk med vand, en snack, hvis du har lyst dit badetøj og et par gode sko.  Vi går tilbage igen til Aarhus ad samme vej og vi regner med, at det tager ca. 3 timer, muligvis lidt længere med badning. 

Vi glæder os til at se jer!  

Hvornår: 31/8 kl. 16.00 - 19.00 

Hvor: Den uendelige bro 

Pris: 35 kr. 

MAX 25 deltagere 

Påklædning: Gode sko og evt. en jakke/regnjakke i tasken til at tage vind og vejr. 

Værter: Laura og Johanne   

Deltagelse er på eget ansvar.

OBS: Vi tager selvfølgelig hensyn til regeringens anbefalinger i forhold til Coronavirus / Covid-19. Der vil derfor ikke blive serveret varme drikke eller snacks på turen, så husk endelige selv at medbringe en termokande. Det er vigtigt, at man tilmelder sig på linket, så vi har styr på deltagerantal.

Billetter

  • Billet

    35,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page