top of page

tirs. 29. jan.

|

Ørneredevej 55

Udesidning - bliv ven med mørket

Udesidning i vintermørket med fokus på stilhed, fordybelse og refleksioner ❄️🌲

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Udesidning - bliv ven med mørket
Udesidning - bliv ven med mørket

Tid & sted

29. jan. 2019, 19.00 – 21.00

Ørneredevej 55, Ørneredevej 55, 8270 Højbjerg, Danmark

Om turen

Hvad er dit forhold til mørke og hvornår har du sidst oplevet det? Hvornår har du sidst oplevet stilhed i naturen? Har du nogle spørgsmål eller refleksioner du har lyst til at tage med ud i naturen?

Dette er nogle af de emner som denne tur vil bringe frem. I en hverdag hvor vi er omgivet af lys og lyd i det meste af vores vågne timer, kan mørket og stilheden virke ukendt for os selv i vintermånederne.

For at komme i kontakt med mørket og stilheden i naturen kan man lave det som hedder en "udesidning". Denne tradition er brugt af mennesker igennem århundreder til at opnå indsigter og genforening med naturen. At sidde i mørke og at blive ven med mørket kan bringe meget op til overfladen. At overkomme eventuel frygt for hvad mørket bringer kan åbne op for nye forståelser for vores eget forhold til naturen og måske endda nye vinkler på vores problemstillinger i livet.

På denne tur tager vi til Moesgård skov, hvor vi hver især alene får muligheden til at sidde i skumringstiden og opleve mørket falde på.

Til at starte med vil vi sammen gå til vores fælles mødested hvor vi, værter, vil holde til igennem hele arrangementet. Her vil vi introducere turen og snakke om de muligheder som en udesidning kan give. Derefter vil I hver især gå ud i skoven og sætte jer på et sted som føles godt. Her vil I få mulighed for at sidde i 1 time alene og mærke mørket falde på. Når tiden er ovre mødes vi til fælles samling og varme om bålet.

Værter: Dina, Nikolaj og Katrine

Tid: 29/1 fra 19-21

Sted: Ørnereden

Pris: 35 kr. (Max 25 deltagere)

Medbring: rigtig varmt tøj, sovepose/tæppe - gerne mange lag så du kan holde varmen

Billetter

  • Udesidning

    35,00 kr.
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del dette event

bottom of page