top of page

ons. 12. feb.

|

Tumlepladsen

Udesidning - en sanselig oplevelse i mørket

I en hverdag hvor vi er omgivet af lys og lyd i det meste af vores vågne timer, kan mørket og stilheden virke ukendt for os selv i vintermånederne. Det skal vi ændre på.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Udesidning - en sanselig oplevelse i mørket
Udesidning - en sanselig oplevelse i mørket

Tid & sted

12. feb. 2020, 19.00 – 21.00

Tumlepladsen, Dronning Margrethes Vej 107, 8200 Aarhus, Danmark

Om turen

(Max 25 deltagere)

Hvad er dit forhold til mørke og hvornår har du sidst oplevet det? Hvornår har du sidst oplevet stilhed i naturen? Har du nogle spørgsmål eller refleksioner du har lyst til at tage med ud i naturen? Dette er nogle af de emner som denne tur vil bringe frem. I en hverdag hvor vi er omgivet af lys og lyd i det meste af vores vågne timer, kan mørket og stilheden virke ukendt for os selv i vintermånederne.   

For at komme i kontakt med mørket og stilheden i naturen kan man lave det som hedder en "udesidning". Denne tradition er brugt af mennesker igennem århundreder til at opnå indsigter og genforening med naturen. At sidde i mørke og at blive ven med mørket kan bringe meget op til overfladen. At overkomme eventuel frygt for hvad mørket bringer kan åbne op for nye forståelser for vores eget forhold til naturen og måske endda nye vinkler på vores problemstillinger i livet. 

Til at starte med vil vi sammen gå til vores fælles mødested hvor vi, værter, vil holde til igennem hele arrangementet. Her vil vi introducere turen og snakke om de muligheder som en udesidning kan give. Derefter vil I hver især gå ud i skoven og sætte jer på et sted som føles godt. Her vil I få mulighed for at sidde i 1 time alene og mærke mørket falde på. Når tiden er ovre mødes vi til fælles samling og varme om bålet. 

Værter: Nikolaj og Sofie 

Sted: Bålhytten på Tumlepladsen i Risskov 

Medbring: Rigtig varmt tøj, sovepose, tæppe, liggeunderlag - gerne mange lag så du kan holde varmen. Det bliver hurtigt koldt når man sidder stille.

Deltagelse er på eget ansvar. 

Billetter

  • Udesidning

    35,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page