top of page

fre. 29. sep.

|

Balle

UDSOLGT NaturRetur-Højskole 2023

Kom med på en weekend i det grønne med Natur Retur I den spæde start på efteråret vil vi sammen med jer skabe en weekend fyldt med fællesskab, højskolesang og oplevelser i naturen. Hop om bord på bussen fra Aarhus C, og rejs med os til det fantastiske og smukke Djursland.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
UDSOLGT NaturRetur-Højskole 2023
UDSOLGT NaturRetur-Højskole 2023

Tid & sted

29. sep. 2023, 16.00 – 01. okt. 2023, 16.00

Balle, Nymandsvej 18C, 8444 Balle, Danmark

Om turen

NATUR RETUR HØJSKOLE ER TILBAGE!! 

Kom med på en weekend i det grønne med Natur Retur 

I den spæde start på efteråret vil vi sammen med jer skabe en weekend fyldt med fællesskab, højskolesang og oplevelser i naturen.

Hop om bord på bussen fra Aarhus C, og rejs med os til det fantastiske og smukke Djursland. Her bruger vi weekenden sammen, hvor vi kommer helt tæt på naturen med Mols Bjerge i baghaven og Kattegat i forhaven 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

  • Billetpris 900 Kr.
  • Hyttens adresse: Nymandsvej 18C, 8444 Balle

HER SKAL DU BO

Vi har lejet hytten Djursborg, som ligger ved Balle på Djursland. Her er stilheden enestående, og vi kommer til at bo tæt på hav og Mols Bjerge. Der vil være mulighed for at sove inde på fælles sovesal eller at medbringe sit eget telt og tilbringe nætterne i den smukke natur.

 TRANSPORT 

Vi har booket en turistbus, som vil sørge for, at du kommer trygt til Djursland og hjem igen. Afgang fra Aarhus er fredag eftermiddag og vi forventer tilbage i Aarhus søndag eftermiddag. Specifikke tidspunkter kommer senere

MAD

Der vil være vegetarisk mad. Har du nogen allergier, skal disse oplyses hurtigst muligt. Dette gøres ved at sende en mail på: naturretur@gmail.com

PROGRAM

Kommer snart… Glæd dig…

Du kan forvente en masse oplevelser i naturen, hvor du både vil få røde kinder, saltvandshud, jord under neglene og varme fra bålet. Der vil også være tid til ro, refleksion og ny viden omkring den natur, der omgiver os. Du vil forbavsende hurtigt lære de andre gæster at kende, og I vil få nogle fantastiske minder sammen! Glæd dig til b.la. sange fra højskolesangen, bålhygge, badning, spændende workshops, sanseture i naturen, fællesspisning, fællesmåltider og meget mere.

Alle der tilmelder sig får desuden en infomail før højskolens start. Mailen vil indeholde program, pakkeliste og andet vigtig information.

Vi glæder os til en fantastisk weekend i selskab med jer!

De bedste hilsner fra NATUR RETUR 

Foto Line Beck

Billetter

  • Naturhøjskole efterår 2023

    Prisen dækker transport, mad og workshops.

    900,00 kr.
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del dette event

bottom of page